e-Ticaretin dahileri ile buluştuk...


Cumartesi günü NG Hotels Resorts'un ana sponsorluğunda düzenlenen "e-Ticaretin Dahileri Anadolu'da Zirvesi"nin Afyon ayağına Kadir Elçi ile birlikte Afyonhaber adına katılma fırsatım oldu.

Türk internet dünyasında ve e-ticaret'te çok başarılı projelere imza atan çok değerli katılımcıların anlattıkları hakikaten girişimci gençlerimiz için bir ışık niteliğinde idi.

Türkiye'nin en önemli e-ticaret sitelerinin kurucuları, ceoları, genel müdürleri yönetici ya da konuşmacı olarak zirveye katıldılar, deneyimlerini, tavsiyelerini zirveye dinleyici olarak katılan girişimci adayı üniversiteli gençlere anlattılar. Biz de "fırsat budur" deyip baştan sona bu zirveden istifade ettik, iyi de ettik...

Türkiye'nin en önemli, en çok bilinen, en çok hiti olan ve en çok para kazanan e-ticaret sitelerinin yöneticilerinin zirveye katıldıklarını söylemiştim. Sahibinden.com, bilyoner.com, kariyer.net, webrazzi, Paypal Türkiye, limango.com, idefix.com, enuygun.com sitelerinin yöneticileri konuşmacı olarak bizlerle oldular.

Eskişehir, Kütahya ve Uşak'taki üniversitelerden gençler salonu doldurdu ve dikkatli bir şekilde zirveyi izlediler. Dikkatimi çeken Afyon'dan ve AKÜ'den katılımın çok düşük olmasıydı. Bunun sebebini bilemiyorum.

Bu tip organizasyonlar, zirveler, forumlar, sempozyumlar, seminerler insanın bakışını, yönünü değiştiriyor, zaman zaman da fikirsel olarak insan kendisini yeniden doğmuş ve iş hayatına yeniden başlamış gibi hissediyor. Bu toplantı da bir çok katılımcı için böyle olmuştur diye düşünüyorum, zira dinleyicilerden aldığım izlenim buydu.

Bu nitelikli ve kaliteli bir bir topluluğu Afyon'la buluşturan Güral Otel Grubuna, Sayın Hediye Güral Gür'e ve bu önemli organizasyona başarılı ve kusursuz bir şekilde ev sahipliği yapan Güral Afyon'un yönetici ve çalışanlarına teşekkür ediyorum.

Devamı gelir inşallah...


İDRİS ÖZEK


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mücadele ruhu...

Okulun "iklim"i olur mu demeyin!.. Başarıyı o belirliyor...